________________________________________________________________________________________
Vakantiewoningen Restaurant De Geulhof

Op een markante plek tussen de heuvels en de Geul, ligt een vakantieverblijf met veelzijdige recreatiemogelijkheden. Een familiebedrijf met een lange toeristische traditie, dat haar gasten reeds vele jaren gastvrijheid weet te verlenen.

De Geulhof biedt U verschillende vakantiewoningen aan. Alle vakantiewoningen zijn comfortabel en iedere woning heeft zijn eigen charme en karakter.

Laat U ook eens in ons restaurant verwennen door onze gastvrijheid.
Natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het goede des levens te genieten. Een heerlijk kopje koffie met vlaai, pannenkoek, een lunch, diner, kleine Limburgse streekgerechten, o.a. verse forel uit eigen kwekerij of een van de vele ijscreaties.

Ontmoetingen
De Geulhof biedt ook de gelegenheid voor feestelijke en zakelijke ontmoetingen tot 150 personen.

Terras
Ons gezellige terras en de wintertuin bieden een fraai uitzicht op het heuvelland. Uw kroost vermaakt zich uitstekend in de speeltuin en bij het dierenparkje. U ervaart hier nog de charme van een fraai en oorspronkelijk stukje Bourgondisch Limburg.

Ligging en omgeving
De Geulhof is gelegen aan de rand van het mooie dorpje Mechelen, in de provincie Limburg, waar de Mechelbeek en de glinsterende Geul tesamen stromen.

Een dorp met een geheel eigen karakter. Gezellige cafeetjes, terrasjes, restaurants, sportieve faciliteiten, een supermarkt, slagers en een bakker.

Maar het belangrijkste is toch wel de weldadige rust, de vrije natuur, weiden, de vele vakwerkhuizen, bossen, wandelwegen, watermolens en de vele markante vergezichten. De natuurliefhebber kan zijn geluk niet op.

Ook zijn er in de buurt leuke markten en evenementen, een subtropisch zwembad, en niet te vergeten: Valkenburg, Maastricht, Drielandenpunt, Aken, Luik en de imposante natuurgebieden Eifel en Ardennen. Leuk voor een dagtripje.


Website de Geulhof: http://www.geulhof.nl
klik op een van de miniaturen voor een vergroting


________________________________________________________________________________________

De Geulhof, Mechelen

Eperweg 11
6281 NA Mechelen
Vakantiewoningen
tel.: 043 - 455 1545
fax : 043 - 455 9011
Restaurant / IJssalon
tel.: 043 - 455 2522
(I)www.geulhof.nl