________________________________________________________________________________________
Hotel Eperhof

Hotel Eperhof is charmant gelegen op een van de hoogste Limburgse heuvels en aan de rand van een natuurlijk flora- en faunarijk bos.

In hotel Eperhof wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een familiehotel met een gastvrije uitstraling mag verwachten.

Of u nu van een boek of van een aperitief wilt genieten in de lounge met haard, in de huisbar of op het gezellige terras, er is volop ruimte.

Gemoedelijk en bourgondisch tafelen, huiselijke kookkunst met veel seizoens- en marktverse produkten, een welgevulde dis en de vriendelijke bediening zijn kenmerkend voor het sfeervol ingerichte gastenrestaurant.
Met ons uitgebreid ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen.

Een goede nachtrust is zeker zo belangrijk als de dagelijkse
ontspanning. Het merendeel van de zit/slaapkamers zijn voorzien van douche, toilet, radio en tv. Een gedeelte heeft een balkon.

Paarden- en natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars maar vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het goededes levens te genieten.Eperhof heeft een uitstekende verblijfsaccommodatie voor ruiter/koetsier en paard.
Eveneens ideale faciliteiten voor het trainen van wedstrijdspannen. Bent u liefhebber van het aangespannen rijden of het rijden onder de man, dankunt u uw paard(en) / ponie(s) meenemen.
De omgeving van hotel Eperhof is uitermate geschikt voor het trainen van wedstrijdspannen of het maken van buitenritten.
Het hotel beschikt over een goede verblijfsaccomodatie voor paarden en ponies.
Hiervoor zijn diverse boxen beschikbaar.
Onderstaande huurprijzen zijn per paard, per dag en op basis van zelfverzorging.

klik op een van de miniaturen voor een vergroting

zitkamer

serre

restauant

paardenverblijf
Schweibergerweg 53
6281 NE Mechelen
Tel. 043-455 16 20
Fax. 043-455 3305
(I) www.eperhof.nl
(E)