________________________________________________________________________________________
Hoeve de Plei

Wij heten u van harte welkom in Hotel Hoeve de Plei.

Hoeve de Plei is een charmant en sfeervol familiehotel dat aan de rand van het pittoreske dorpje Mechelen ligt, midden in het glooiende heuvelland. Hier is het mogelijk om in een mooie 265-jaar oude vakwerkboerderij te logeren. Het authentieke van de vakwerkboerderij is met het eigentijdse comfort van deze tijd gecombineerd.

In hotel Hoeve de Plei kunt u genieten van een weldadige rust en ruimte in een sfeervolle accommodatie. In bijna al onze hotelkamers staan de enige echte Hästensbedden uit Zweden, dus u kunt heerlijk genieten en uitrusten op deze 100% natuurlijke bedden. Daarnaast kunt u terecht in onze gezellige, gemoedelijke “huiskamers” beneden, die een informele sfeer uitademen. In een van de talrijke zitjes kunt u heerlijk genieten van een goed glas wijn, een lekker pilsje, een goed boek of een verrassend gesprek of ontmoeting. Tevens kunt U op een van onze terrassen van de mooie tuin en het uitzicht op de bosrand genieten. U kunt dus helemaal onthaasten op de Plei!

Vanuit Mechelen kunt u talloze dagtochten maken. En wat is er beter dan na een lange wandeling, fietstocht of dagje Maastricht, even op adem te komen bij een lekker aperitief en vervolgens in alle rust te genieten van een van onze specialiteiten uit onze goed verzorgde keuken. Onze keukenbrigade doet elke dag haar best u een voortreffelijk 3 gangen diner van dagverse en seizoensgebonden producten te serveren.

Lente, zomer, herfst of winter? Ieder seizoen laat het Zuid-Limburgse Heuvelland zich van zijn beste kant zien. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme. Rondom Hoeve de Plei kunt u het gehele jaar rond genieten van de pracht der natuur maar natuurlijk ook van een bourgondisch hapje en drankje!
De seizoenen mogen dan wel wisselen, maar wij willen u graag het hele jaar rond dat "thuisgevoel" bezorgen!

Deze belevenis in een romantische ambiance in een 265 jaar oude Hoeve, kunt u komen meemaken.

Kijk voor meer informatie eens rond op onze website en laat u dan overtuigen en
kom de Limburgse gastvrijheid en gemoedelijkheid proeven!!
U zult zich snel thuis voelen op Hoeve de Plei!!

Familie van Houtem


Website de Hoeve de Plei: http://www.hoevedeplei.nl

klik op een van de miniaturen voor een vergroting


slaapkamer
slaapkamer

slaapkamer

tuin

________________________________________________________________________________________

Overgeul 1
6281BG Mechelen
Nederland
Tel: 043-4551294
Fax: 043-4551495

(I)www.hoevedeplei.nl
(E)mail@hoevedeplei.nl